HEINÄ - ELOKUUSSA toimitamme tilaukset varastoltamme 1 - 2 kertaa viikossa ! ILMOITAMME ERIKSEEN TOIMITUSAJAN. Hyvää Kesää :)

Juoksusukat

9,68 

Verollinen hinta 12,00 

Tuotetunnus (SKU): -
Osasto:

Kuvaus

Parhaat muistosi maratonilta?

Parhaisiin muistoihisi maratonilta tai muusta juoksutapahtumasta tuskin kuuluvat hiertymät, vesirakkulat, rakot tai irronneet varpaankynnet. Jalkasi ovat juoksuharrastuksesi tai -kilpailusi tärkein elementti. Pelkät kalliit juoksukengät eivät yksin riitä – tarvitset myös juoksuun kehitetyt sukat.

Juoksusukat toimivat loistavasti maratonista jumppaan, sisällä ja ulkona, asfaltilla ja maastossa. Sukat pysyvät tukevasti paikallaan, eivät pyöri jalassa, eivätkä valu kantapään alle. Ei ole sama, kumpaan jalkaan nämä sukat vedät, koska molemmille jaloille on oma kärkikavennus. Merilevä ja hopea hoitavat jalkojasi jokaisella askelella, olitpa sitten kilpaurheilija tai harrastehölkkääjä.

Joustava resori ei kiristä liikaa,mutta pysyy paikallaan. Muotoonkudottu varsi ja pitkä kantakavennus estävät sukkia valumasta kantapään alle. Kiristys jalkapöydän ympärillä tukee jalkaa ja yhdessä vasen/oikea-kärkikavennuksen kanssa estävät sukkia pyörimästä jalassa. Hiertämätön kärki-sauma viimeistelee ylivertaisen mukavuuden jalassa.

Merilevää sisältävät sukat hellivät jalkojasi, kärsit sitten kovettumista, hiertymistä tai hautumista.

Materiaalit:

  • Polyesteri 62 %
  • Merilevä/hopea 8 %
  • Polyamidi/elastaani 30 %

60 asteen konepesu

Top